Tässä menu:
http://www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/saaga/menu.html#porobordeaux
Kannattaa ehdottomasti käydä nauttimassa koko menu viinisuosituksineen! Elämys. Tarjoilijamme Eero oli loistava. Jokaisen ruokalajin kohdalla pysähtyi kertomaan valmistuksesta sekä viinistä jonkun tarinan.
Viimeisestä jälkkäristä ei ole kuvaa koska olin jo niin pyörryksissä kaikista mauista että ei enää voinut muistaa kameran olemassaoloa.
Keittiön tervehdys |
Viiniasiantuntija |
Valittu menu |
Alkupala, Pintapaahdettua Jäämerenlohta kevyesti paistettua kampasimpukkaa Château Carsin L’Etiquette Grise Cuvée Spéciale 2006 |
Saagan riistalientä paistettuja tatteja Château Carsin Pascal ”Bio” Rouge 2006 |
Hyvää viiniä, Baron de Boutisse 2007 |
Pääruoka , huh miten hyvää. Ylikypsää poron entrecotea sekä grillattua poronfileetä tryffeliperunaa ja tummaa timjamikastiketta |
Juustot, Ranskalaisia juustoja lakkahilloa ja hillottua viikunaa Château Carsin Cadillac Liquoreux 2003 |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti