perjantai 8. lokakuuta 2010

SAAGA (arvostelu)

Ravintola SAAGA
Tässä menu:
http://www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/saaga/menu.html#porobordeaux

Kannattaa ehdottomasti käydä nauttimassa koko menu viinisuosituksineen! Elämys. Tarjoilijamme Eero oli loistava. Jokaisen ruokalajin kohdalla pysähtyi kertomaan valmistuksesta sekä viinistä jonkun tarinan.
Viimeisestä jälkkäristä ei ole kuvaa koska olin jo niin pyörryksissä kaikista mauista että ei enää voinut muistaa kameran olemassaoloa.

Keittiön tervehdys

Viiniasiantuntija

Valittu menu
  
Alkupala, Pintapaahdettua Jäämerenlohta
kevyesti paistettua kampasimpukkaa

Château Carsin L’Etiquette Grise Cuvée Spéciale 2006

Saagan riistalientä
paistettuja tatteja

Château Carsin Pascal ”Bio” Rouge 2006


Hyvää viiniä, Baron de Boutisse 2007

Pääruoka , huh miten hyvää. Ylikypsää poron entrecotea sekä grillattua poronfileetä
tryffeliperunaa ja tummaa timjamikastiketta

Juustot, Ranskalaisia juustoja
lakkahilloa ja hillottua viikunaa

Château Carsin Cadillac Liquoreux 2003

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti