RUOKA: Keittiön terveinen, samettinen hernekeitto oli palanut pohjaan, mutta ajatus oli kiva. Suolakurkku, smetana, hunaja yhdistelmä oli varma valinta. Tosin hunaja yllätti suloisesti makeudellaan, tosi hyvää hinajaa. Siperialaiset pelmenit aika suolaisessa liemessä, jaettuna sopiva annos. Pääruokana oli Karitsaa joka oli niin mureaa että maistellessani ruokaa oli aivan pakko sulkea silmät. Lisäkkeet aika perushuttua mutta erinomaisen viinin kanssa annoksesta tuli juhlava. Tilaamamme uunijäätelö oli äkkimakea (niin kai oli tarkoituskin) ja tuhti myös sekin. Yksin en olisi selvinnyt näistä kaikista annoksista, onneksi oli seuraa :) 8
HINTA: Jos olisimme ottaneet kaikki tarjoilijan suosittelemat ruoat, hinta 2hlön illallisesta olisi kivunnut helposti yli 200€ viineineen. Ei mikään ihan jokaviikoinen illallistamispaikka.
MIINUSTA: Kahdessa tilaamassamme annoksessa samat lisukkeet? miksi? alku ja pääruoka maistuivat melkein samalta, onneksi erittäin maukas liha sai pisteet nousemaan! Ei oikein mitään houkuttelevaa kevyttä vaihtoehtoa.
MITÄ JÄI MIELEN: Tarjoilijamme Pekka oli erittäin asiantunteva ja suositteli kernaasti monia annoksia. Ehkä joskus poikkeamme vain syömään venäläiset alkupalat, 21,50€ per nenä (lautanen). Hinta ja annoskoko ehkä vähän liikaa jos meinaa oikeasti syödä sen lisäksi lopunkin menuun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti